מחלבת אלברוס
ייצור גבינות, מכירה וסדנאות.
המחלבה נקראת על שם הר האלברוס ברוסיה, מקום מולדתם של הצ'רקסים. המחלבה מייצרת שני סוגים של גבינות: גבינה חצי קשה עם מליחות עדינה וגבינה מעושנת חלומית. הגבינות מיוצרות בתהליך טבעי, ללא חומרים משמרים וללא תוספות, לפי מתכון אשר עובר מדור לדור כבר אלפי שנים.
הגבינה הצ'רקסית תופסת מקום נכבד במטבח הצ'רקסי ומשמשת בין היתר לייצור המאפים הצ'רקסיים החלוז' והמתאזה. במקום ניתן לקבל טעימה מהגבינות והסבר על תהליך הכנת הגבינות. הבעלים, נוח ושרה, מסבירי פנים וישמחו לספר לכם על ההיסטוריה של המקום ושל הצ'רקסים.
ימים א' -ה'
משעה 7:00 עד 14:00
16:30 עד 20:00
ימים שישי ושבת פתוח רצוף